Ervaringen

“De Tekstverbeteraar maakt van lange lappen tekst een overzichtelijke en leuk leesbare tekst. Er blijft geen spelfout, rare zinsbouw of vreemde constructie achter in je teksten als de Tekstverbeteraar er een blik op heeft geworpen! Het maakt eigenlijk niet uit wat voor tekst je geschreven hebt, de Tekstverbeteraar maakt overal een leesplezier van.”

Wout ten Have | De Stadsgroenteboer


“Het is een feest om met de Tekstverbeteraar samen te werken. Ze zijn erg secuur, enthousiast en eerlijk. Kortom, een must voor iedereen die de punten op de i wil in tekst en communicatie.”

Thomas Valkema


“De Tekstverbeteraar heeft de folders voor mijn praktijk gemaakt. Hierdoor heb ik ze leren kennen als zorgvuldige, creatieve, meedenkende illustrators, die veel kennis van het vak hebben, maar daarbij steeds mijn wensen respecteerden. Bovendien bleken zij erg goed onder tijdsdruk te kunnen werken, een enorm pluspunt!”

Cindy Drost | Kinderpraktijk Scout


“Tijdens mijn studie psychologie heeft de Tekstverbeteraar mijn (master)scriptie vakkundig nagelopen. Elk spelfoutje, elke bijzondere zinsconstructie en elk verkeerd gebruik van interpunctie wisten zij eruit te vissen. Lange stukken tekst met ‘wollig taalgebruik’ werden vakkundig geredigeerd, met behoud van een juist gebruik van jargon. Kortom, een aanrader.”

Sia Pet | GZ-psycholoog