Ervaringen

“De Tekstverbeteraar maakt van lange lappen tekst een overzichtelijke en leuk leesbare tekst. Er blijft geen spelfout, rare zinsbouw of vreemde constructie achter in je teksten als de Tekstverbeteraar er een blik op heeft geworpen! Het maakt eigenlijk niet uit wat voor tekst je geschreven hebt, de Tekstverbeteraar maakt overal een leesplezier van.”

Wout ten Have | De Stadsgroenteboer


“Het is een feest om met de Tekstverbeteraar samen te werken. Marte is erg secuur, enthousiast en eerlijk. Kortom, een must voor iedereen die de punten op de i wil in tekst en communicatie.”

Thomas Valkema


“De Tekstverbeteraar heeft de folders voor mijn praktijk gemaakt. Hierdoor heb ik Marte leren kennen als een zorgvuldige, creatieve en meedenkende illustrator, die veel kennis van het vak heeft, maar daarbij steeds mijn wensen respecteerde. Bovendien bleek ze erg goed onder tijdsdruk te kunnen werken, een enorm pluspunt!”

Cindy Drost | Kinderpraktijk Scout


“Tijdens mijn studie psychologie heeft de Tekstverbeteraar mijn (master)scriptie vakkundig nagelopen. Elk spelfoutje, iedere bijzondere zinsconstructie en elk verkeerd gebruik van interpunctie wist zij eruit te vissen. Lange stukken tekst met ‘wollig taalgebruik’ werden vakkundig geredigeerd, met behoud van een juist gebruik van jargon. Kortom, een aanrader.”

Sia Pet | GZ-psycholoog